Er zijn veel dingen te worden beschouwd als je een taart. Eerst en vooral, zorg ervoor dat alle ingrediënten koud zijn. De boter moet worden in blokjes en het is best als u de bloem ontspannen kon voordat u de taart. Gebruik ijs water terwijl u de pasteikorst voorbereiden. Als u met warme ingrediënten, zal het resultaat zijn een taaie taart korst. Dit is een stap die niet moet worden genegeerd. Bovendien wanneer u vruchten, zorg ervoor dat het goed is gerijpt. Als u de vruchten die seizoensgebonden gebruikt, zijn vooral wanneer u het maken van een aardbei taart, kunt u een mooie smaakvolle taart maken. Hieronder worden twee verschillende manieren u de aardbei taart kan voorbereiden.
Recept 1
Ingrediënten die nodig zijn voor deze aardbei taart zijn:
Gebakken taart korst van 9 inch - 1Fresh aardbeien - 1 quartWhite suiker - 1 cCornstarch - 3 spoonsWater - ¾ cHeavy ranselende room - ½ cVoorbereiding: Schik de helft van de aardbeien in een shell gebak. In een middelgrote pan, combineren suiker met bessen na het stampen. Op de middellange warmte, plaats de pan en breng aan de kook terwijl vaak roeren. Klits water en maïszetmeel in een kleine kom. In het kokend aardbei mengsel langzaam roer het mengsel maïszetmeel. Het vuur lager en laat het mengsel tot het dikker voor ongeveer 10 minuten terwijl u roer voortdurend. Giet het mengsel over de bessen in de shell gebak. Chill voor het opdienen, de aardbei taart voor enkele uren. Zweep room in een kleine kom en dienen deze taart samen met de slagroom.
Recept 2
Ingrediënten die nodig zijn voor deze aardbei taart zijn:
Roll-out taart korst - 2 sheetsMelted boter - 2 spoonsFor topping de korst, witte sugarWashed en enkelwandige aardbeien schuren - 5 cGranulated suiker - ½ cCornstarch - 3 spoonsA snuifje zoutVoorbereiding: Verwarm de oven op 350 graden F. Eerst moet u de uitrol van de pasteikorst en plaats het in een plaat van 9 inch formaat en plooi de randen zodat het geeft de presentatie een mooie blik. Het tweede blad gesneden na het uitrollen in ½ inch dik stroken met een wiel gebak of een mes. Meng alle ingrediënten voor het invullen van een middelgrote kom en giet ze in de taart korst. Schik de strips in een rooster patroon, over de top van de taart, stopte in de randen. Met behulp van gesmolten boter, borstel de bovenkant en strooi de schuren suiker. Bakt de aardbei taart en vervolgens lager de temperatuur op 300 graden F. bak voor een ander half uur of tot de hoogste bochten gouden bruin van kleur voor 25 minuten. Laat het afkoelen voordat u het dienen samen met aardbei slagroom.
Aardbei slagroom:
Ingrediënten:
Ranselende room - ¾ cVanilla extract - ½ tspConfectioners suiker - 2 spoonsStrawberry jam - ¼ cVoorbereiding: Klop in een middelgrote kom de slagroom tot het dikker. Voeg de suiker van banketbakkers ' en vanille. Blijven te verslaan. Voeg jam en klop tot stevige toppen worden gevormd.
Als u wilt leren sommige nieuwe en interessante aardbei taart (of zoals het bekend in Denemarken jordb?rt?rte) recepten, dan ik kan raden u om te profiteren van een aantal van de beste in deze branche, dat u op Isabellas plaats vinden kunt.
No comments:
Post a Comment